Toimitusehdot

 

Yleistä verkkokaupasta

Tuotteita verkkokaupassa myy Huivikauppa.com Finland Oy (y-tunnus 2516056-1). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

 

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
• tilausnumeron
• tilatut tuotteet
• laskun loppusumman

 

Maksutavat

Klarna Checkout

 

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia) - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai info@klarna.fi."

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

 

Ennakkomaksu

 

Ennakkomaksu onb laskua vastaan ennakkoon maksettu maksu. Valittuasi maksutavaksi ennakkomaksu, lähetämme sinulle laskun. Lasku ei muodostu automaattisesti tilauksen yhteydessä, vaan asiakaspalvelu luo laskun tilauksesta ja lähettää sen tilausvaiheessa imoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Laskun saatuasi sinulla on 7 vrk aikaa maksaa lasku. Tämän jälkeen tilaamasi tuotteet siirtyvät uudelleen myyntiin.

Kiireisissä tilauksissa emme suosittele valitsemaan maksutavaksi käteistä.

 

Toimitusmaksu

Verkkokauppatilausten toimitusmaksu on 4,00 € - 10,35 € / toimitus toimitustavasta riippuen. Toimitamme tuotteita tällä hetkellä vain Suomeen. Tuotteita ei toimiteta ulkomaille. Kiiteellisissä tilauksissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@huivikauppa.com tai puhelimitse numeroon 02-823 5005.

 

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Tuotteet lähetetään valintasi mukaan Priority kirjeenä, PLUS-kirjeenä tai pikakirjeenä suoraan kotiin. Halutessasi voit noutaa tilauksesi myös Matkahuollosta.

HUOMIO! Tarkastathan, että toimitus- ja laskutusosoite on syötetty oikein. Toimitamme lähetykset juuri sillä osoitteella, jonka asiakas on tilauksen yhteydessä osoitekenttään syöttänyt.

 

Tuotteen palautusoikeus ja reklamaatiot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita omassa alkuperäispakkauksessaan (muovipakkaus).

Palautuksesta ja reklamaatiosta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@huivikauppa.com (palautus kirjekuoressa) tai puhelimitse numeroon 02-823 5005.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• pankkitilinumerosi
• sekä kopio tilausvahvistuksesta (jonka olet saanut sähköpostitse)

Palautusosoite:
Huivikauppa.com Finland Oy
Niskantie 23
26910 Unaja

Asiakas vastaa palautuspostimaksusta ja palautus tulee lähettää aina käyttämällä postimerkkejä. Palautuksissa hyvitämme lähetysmaksun, kun mukana on kuitti postimaksusta ja asiakkaan tilinumero palautusta varten..

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Palautus on hyväksyttävissä 14 vrk ylittävissä palautuksissa, kun asiakas on todistetusti ilmoittanut asiakaspalveluun palautuksesta 14 vrk sisällä tilaukseen vastaanottamisesta.

HUOMIO!

Alehintaisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Voit kuitenkin olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja vaihtaa haluamasi aletuotteen samanhintaiseen tai kalliimpaan tuotteseen. Tällaisessa tapauksessa lähetämme valitsemasi tuotteen saatuamme palautuksen ja mahdollisen lisämaksun kirjauduttua. Asiakas vastaa alehintaisten tuotteiden palautus- ja lähetyskustannuksista. Palautuspostitukset tehdään kirjelähetyksinä alkuperäispakkauksissaan.

Mikäli tuotteita ei palauteta alkuperäispakkauksessa tai alkuperäinen pakkaus on rikki, joudumme vähentämään hyvityksestä pakkauksen hinnan 1,00 € / puuttuva pakkaus.